NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2021

 

Leden van de KBO

Het is weer zomervakantie en we hadden gehoopt dat we de coronaperiode na ander half jaar achter ons konden laten, maar hoewel wij ouderen voor een groot deel onze twee prikken hebben gehad zijn er nog veel besmettingen. Vooral bij jongeren die hun prikken voor een deel nog niet hebben gehad. Laten we hopen dat dit alles, als iedereen zo veel mogelijk gevaccineerd is onder controle is.
We gaan gewoon met frisse moed verder om onze afdeling groter en vooral nog actiever te maken en u kunt ons, het bestuur, daarbij helpen. Als jullie ideeën of wensen hebben laat het ons weten en wat ik altijd zeg er moet niks, maar er kan van alles wij zien jullie ideeën graag tegemoet.
Als er mensen in jullie omgeving zijn die ook interesse hebben voor onze club neem ze eens mee om een kijkje te komen nemen. In deze tijd van corona is de behoefte misschien wel groter als voorheen.

Bij onze Ontmoeting zijn in de coronaperiode ook mensen weggevallen, niet vanwege corona maar de leeftijd gaat op duur gewoon meetellen. In deze periode met afstand houden en alle bijbehorende maatregelen was alles toch anders, maar ook hier draaien we weer gewoon en  zijn nieuwe mensen welkom. We zijn er op dinsdag en vrijdag van 10 tot 12 uur en hier kan alles maar er hoeft niks. Op vrijdag komt er om 11 uur de sportcoach van de gemeente en gaan we oefeningen doen op de stoel, gewoon goed en gezellig.

Loop eens binnen of informeer bij Lida Verschuren tel. 0162 570250.

We zijn weer aan het biljarten, op dinsdag- en vrijdagmiddag. Op donderdagmiddag starten we in september, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Loop eens binnen of bel naar Lida Verschuren tel. 0162 570250.

Op dondermiddag is onze line-dance groep weer gestart en ook hier geldt; kom vrijblijvend een kijken, gezellig en gezond, ingang bij de Ontmoeting.

Picknick foto’s

De foto’s van de picknick van 20 juli staan op onze website.

www.kbo-raamsdonk.nl het wachtwoord is:   kbordonk

 

Barbecue

Dinsdag 17 augustus organiseren wij een barbecue in het park bij de Zeven Zusters, het moet wel mooi weer zijn. De bbq wordt verzorgd door Hanno van Strien van Smaakrijk. We starten om vier uur en de kosten zijn € 12,50, exclusief drankjes, te betalen bij aankomst. De drankjes zijn € 1,00 per stuk.

Opgeven vóór 12 augustus bij Cor van Strien tel. 0162 513424.

Zomeruitstapjes

 Zaterdag 14 augustus brengen wij een bezoek aan museum van den Mosselaar, Watertorenstraat 6 te Dongen. Frans van den Mosselaar verzamelde tienduizenden miniatuur modellen van auto’s, vrachtwagens, tractoren enz. en heeft nu een eigen museum. We drinken er een bakse, wat voor eigen rekening is, verdere kosten zijn € 2,00 voor de chauffeur. Opgeven tot en met 11 augustus.

Dinsdag 24 augustus, bij mooi weer, gaan we gezellig een bakse drinken bij Theetuin de Lage Brug gelegen aan het Kronkelpadje in ’s-Gravenmoer. Kosten koffie/thee, fris en evt. wat lekker erbij voor eigen rekening en € 2,00 voor de chauffeur. Opgeven tot en met 20 augustus.

Voor beide uitstapjes: vertrek om halftwee bij de Ontmoeting. Wilt u met de fiets gaan? dan graag rond twee uur op de plaats van bestemming zijn.

Opgeven bij Tonnie van Oorschot tel. 06 3000 3756 tevens doorgeven of je met de auto gaat en hoeveel personen er mee kunnen rijden.