NIEUWSBRIEF KBO RAAMSDONK JUNI 2019

Beste Leden van de KBO.

We zijn weer bijna op de helft van 2019 en ik mis zelf de verslagjes achteraf van onze activiteiten. Om te beginnen de Museum Plus Bus, we waren met 45 mensen in de Hermitage. Ieder vond het leuk en tot slot hebben we heerlijk gegeten bij de Zeven Zusters in Raamsdonk

Ons tweede uitstapje dat we hebben gedaan was het varen in de Biesbosch. We hadden prachtig weer en we waren met 34 mensen. Lekker koffie met gebak gehad en lekker gegeten, alles bij elkaar was het een geslaagd uitstapje alleen jammer dat er toch te weinig leden meegaan. En dat is niet erg natuurlijk maar ik vraag mij dan af willen we niet varen? hebben we geen behoefte aan uitstapjes? organiseren wij de verkeerde dingen?
Alle antwoorden zijn goed natuurlijk maar voor mij blijft de vraag wat willen onze leden. Doen wij de goede dingen of wilt u gewoon wat anders.
En ik vind alles goed als jullie tevreden zijn, dan zijn wij het ook en als er mensen zijn die willen reageren dan horen wij het graag.

Deze keer komt de Ons voor 2 maanden, juni en juli, dus er komt nog een extra nieuwsbrief met onze zomeruitstapjes.
Verder overwegen we als bestuur om iedere maandag activiteiten te gaan doen. We willen op de 2e maandag van de maand bingo doen en op de 3e maandag kaarten. We hebben dan nog twee maandagen over wie heeft hiervoor ideeën? Ook kunnen we nog een biljart groep starten, als daar belangstelling voor is, wij horen het graag.
Lida Verschuren, mede namens het bestuur.

Zomerreis.

Voor woensdag 19 juni 2019 hebben wij een dagtrip voor u georganiseerd.
We bezoeken de Dorpsdokter te Hilvarenbeek, lunch in het restaurant van Robèrt van Beckhoven te Oisterwijk, bierbrouwerij de Koningshoeven – La Trappe Trapist in Berkel Enschot en sluiten de dag af met een diner bij de Zeven Zusters te Raamsdonk.

Kosten € 60,00 per persoon. (bankrek. NL71RABO 0115 686 215 KBO Raamsdonk)
Niet leden betalen € 65,00 per persoon.
Opgeven vóór 10 juni 2019 bij Cor van Strien 0162-513424.
Vol=Vol.

Progamma:

9.00 uur vertrek bij de kerk.
9.45 uur we beginnen met koffie en vlaai bij de museum Dorpsdokter in Hilvarenbeek. Daar krijgen een voordracht. Daarna is er gelegenheid het museum zelf te bezichtigen. De collectie bestaat uit de dokter, fysiotherapeut, wijkzuster, tandarts, vroedvrouw, drogist en apotheker.
Het museum is wel rolstoel/rollator vriendelijk.
Tegen 12.00 uur vertrek naar Oisterwijk.
We gaan lunchen in Keuken van Leer het restaurant van Robèrt van Beckhoven (van Heel Holland Bakt).
13.30 uur vertrek naar Berkel Enschot voor een bezoek aan de Bierbrouwerij de Koningshoeven – La Trappe Trappist.
Hier krijgen wij een excursie van 1 ½ uur en nog één consumptie in het proeflokaal. Meerdere drankjes zijn voor eigen rekening. Ook is er een kloosterwinkel en een prachtige tuin. De brouwerij is niet rolstoel of rollator toegankelijk.
16.30 uur vertrek naar Raamsdonk en als afsluiting dineren bij de Zeven Zusters. (OMC)

Dat wordt vast een gezellige dag.